Tietoa minusta

Olen aina ollut hyvin kiinnostunut ihmisen fysiologiasta, anatomiasta ja psykologiasta. Liikunta on lapsesta saakka ollut tärkeä osa elämää, mutta vasta teini-iässä siitä tuli totista kilpa-urheilua kun löysin nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn. Ehdin kilpailla yli 10 vuotta ja suurimmat saavutukseni kyseiseltä ajalta ovat potkunyrkkeilyn EM pronssi ja MM hopea. Nykyisin kilpaurheilu on jäänyt ja elämään on tullut tärkein keskipiste, tytär. Kilpaurheilun tuoma päämäärätietoisuus näkyy kuitenkin vahvasti edelleen kaikessa tekemisessä. 

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2011 Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Työurani aikana olen syventänyt osaamistani paljon erilaisin koulutuksin. Erityisosaamisalueeni ovat mm. kivun hoidossa manuaaliset käsittelyt kuten faskiatekniikat, purentaelimistön käsittely, voice massage terapia ja akupunktio. Lisäksi olen syventynyt niskan, alaselän ja olkapään ongelmien kuntoutukseen. Olen erikoistunut myös lantionpohjan fysioterapiaan sekä voimavalmennukseen

Valmennuksella pyrin tarjoamaan tavoitteellisille liikkujille ja urheilijoille mahdollisimman hyvät työkalut harjoitusohjelmien suunnitteluun ja toteutukseen fysioterapeutin näkökulmasta. Monipuolisen harjoittelun ja eri voima ominaisuuksien kehittämisen avulla pystytään tutkitusti ehkäisemään vammoja ja saada entistä parempia tuloksia kuntoutuksessa ja tavoitteellisessa urheilussa. 

Keho voi alkaa oireilla, esimerkiksi syntyneen vamman, lihasepätasapainon tai liian yksipuolisen kuormituksen vuoksi. Tärkeää on mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kääntyä ammattilaisen puoleen. Näin voidaan tunnistaa mahdolliset syyt oireilulle ja ennaltaehkäistä niiden pitkittymistä. 

Jokainen keho ja mieli on erilainen ja toimii omalla ainutlaatuisella tavallaan. Onnistuneen fysioterapia prosessin edellytyksenä onkin ymmärtää millainen lähestymistapa, harjoittelu ja nousujohteisuus toimii kullekin yksilölle missäkin tilanteessa parhaiten. Uskon, että minulla on paljon annettavaa on sitten kyse palautumisesta, vammojen kuntoutuksesta ja ennaltaehkäisystä tai urheilusuorituksen sekä harjoittelun tulosten maksimoinnista. 

Odotan innolla yhteistyötämme!

TERVETULOA! 

Luo kotisivut ilmaiseksi!