Tietoa minusta

Olen pitkään ollut kiinnostunut ihmisen fysiologiasta, anatomiasta ja psykologiasta. Vaikka liikunta on aina ollut tärkeä osa elämää, niin vasta teini-iässä siitä tuli totista kilpa-urheilua kun löysin nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn. Ehdin kilpailla reilut 10 vuotta ja suurimmat saavutukseni siltä ajalta ovat potkunyrkkeilyn EM pronssi ja MM hopea. Nykyisin kilpaura on jäänyt ja elämään on tullut tärkein keskipiste, tytär. 

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2011 Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Työurani aikana olen syventynyt mm. faskiatekniikoihin, purentaelimistön fysioterapiaan, voice massage terapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan sekä akupunktioon. Tavoitteenani on kouluttautua lähitulevaisuudessa syvemmin yksilöliikunnan ohjaukseen. Erityisesti olen kiinnostunut voimavalmennuksesta, jonka kautta voin tarjota tavoitteellisille urheilijoille mahdollisimman hyvät tuokalu eri voimaominaisuuksien kehittämiseen ja sitä kautta urheilusuoritusten maksimointiin. Pitkän ajan haaveena on mahdollisesti fysioterapeutin OMT koulutus.

Meille kaikille tulee jossain vaiheessa elämää tilanne, jolloin keho alkaa oireilla eri tavoin esimerkiksi syntyneen vamman, lihasepätasapainon tai yksipuolisen kuormituksen vuoksi. Syitä voi olla monia, mutta tärkeintä on jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kääntyä ammattilaisen puoleen. Näin voidaan ennaltaehkäistä oireiden pitkittymistä.

Jokainen keho ja mieli on erilainen ja toimii omalla ainutlaatuisella tavallaan. Onnistuneen fysioterapia prosessin edellytyksenä onkin että ymmärretään millainen lähestymistapa, harjoittelu ja nousujohteisuus toimii kullekkin yksilölle missäkin tilanteessa parhaiten. Uskon, että minulla on paljon annettavaa on sitten kyse palautumisesta, kuntoutuksesta, vammojen ennaltaehkäisystä tai urheilusuorituksen/-harjoittelun maksimoinnista. 

Odotan innolla yhteistyötämme!

TERVETULOA!